Spille hos oss?

Sousafontrekk

Du er hjertelig velkommen som medlem hos oss i Oppsal Janitsjar, vi tar alltid imot nye musikanter med åpne armer.

Vår visjon er å glede publikum med underholdende musikk enten vi spiller i gata eller holder showkonsert på en av byens konsertscener. Vi stiller strenge krav til musikken vi spiller, og har et spenstig repertoar som spenner fra jazz- og storbandklassikere til moderne underholdningsmusikk. Vår musikk skal være morsom å både spille og høre på!

 

Noen høydepunkter gjennom musikkåret:

  • Showkonsert hver vår på en av Oslo konsertscener (f.eks. Cosmopolite)
  • Marsjering til svingende marsjer i 1. mai-toget og i barnetoget på 17. mai
  • Vår berømte 17. mai-konsert i bakgården på Asylet (tidligere har vi holdt til på Justisen)
  • Tur til internasjonal musikkfestival i Bad Bramstedt i Tyskland hvert tredje år
  • Tur til musikkfestival i Sæby i Danmark hvert tredje år
  • Jubileumskonserter og julekonserter

Pirrer det i korpsfoten?
Vi i Oppsal Janitsjar har alltid plass til flere medlemmer, enten du allerede er aktiv musikant eller tidligere korpsmusikant.

Send en e-post til leder@oppsaljanitsjar.no om du har spørsmål, eller ta turen innom en av våre øvelser for en uforpliktende prat. Vi øver hver mandag på Oppsal Skole fra kl. 18.30 til kl. 21.30, og har som regel pause ca. kl. 19.45.

Er du medlem i et skolekorps?
Hvis du er medlem i et skolekorps, er du hjertelig velkommen som aspirant hos oss fra fylte 14 år. I aspirantperioden vil du få utfordringer, kunnskap og inspirasjon som du kan bringe videre i ditt skolekorps. Forhåpentlig fører dette til at du fortsetter å spille videre hos oss etter endt skolekorpskarriere.

Du kan begynne som ordinært medlem hos oss når du har fylt 18 år og ikke lenger kan være medlem i skolekorpset.

Litt om oss
Oppsal Janitsjar ble stiftet 5. september 1963 av pensjonerte korpsgutter fra Oppsal Skoles Musikkorps. I dag er vi ca. 40 spillende medlemmer i alle aldre. Vi har et godt musikalsk og sosialt miljø og er en stor, glad gjeng når vi er på tur.

I 2013 feiret vi 50 år med brask og bram med feiende flotte nye uniformer og vår aller første CD-utgivelse. Vi hadde også en fantastisk konsert i Ridehuset ved Akershus Festning.

Annonser