Dobbelt jubileum

Richard på scenen

Lørdag 14. november feirer vi vår dirigents dobbeltjubileum i Romsås Storband og Oppsal Janitsjar med konsert på Cosmopolite.

Dobbelt jubileum – dobbelt så moro!
Richard Johnsen har dirigert Oppsal Janitsjar i 20 år og Romsås Storband i 10. Det blir det selvfølgelig en musikalsk helaften ut av som blir både variert og morsom.

Oppsal Janitsjar har de siste 20 årene utviklet seg til å bli et av Oslos beste og råeste underholdningskorps, og spiller et helt annet repertoar enn da Richard Johnsen startet som dirigent. Fra å være et swing-korps, er retningen nå mer funky og OJ har fått flere sjangre på repertoaret. OJs visjon er at vi aldri skal være kjedelige å høre på.

Konserten holdes på Cosmopolite Scene på Torshov og arrangeres i samarbeid med Romsås Storband, hvor Richard har vært bandleder i 10 år. Det blir altså et dobbeltjubileum vi feirer denne kvelden - og musikken blir variert og morsom!

Richard Johnsen skriver musikk for flere sjangre og med Oppsal Janitsjar får du bl.a. høre Richards egen komposisjon til Rudolf Nilsens vakre dikt Jeg hadde tenkt, a-has udødelige låt Hunting high and low og Freddie Mercurys The show must go on.

Romsås Storband spiller utdrag fra prosjektet Another day in paradise der Richard Johnsen har rekomponert et knippe av pophistoriens vakreste melodier til ny, delikat og klangfull jazzmusikk. Konserten er tidligere sendt på NRK P2 Jazzklubben.
 
Vokalister denne kvelden er operasangeren Frank Havrøy og den allsidige Christin Bastiansen.

Vi blir mange på scenen i Oppsal Janitsjar denne kvelden, da vi også har fått med flere av våre tidligere musikanter til å delta på konserten. Noen spiller andre steder og noen har blåst støv av instrumentet sitt. Vi gleder oss i hvert fall til å treffe gamle venner og musisere sammen - øvelsene er enda morsommere denne høsten med nesten 60 mann i orkesteret.

Gled deg til en spennende og variert konsert med høy partyfaktor!

LØRDAG 14. NOVEMBER KL. 17.30
DØRENE ÅPNER KL. 17.00
ÅPEN BAR

COSMOPOLITE SCENE, VOGTS GT. 64
BILLETTPRIS KR 200,- KJØPES PÅ BILLETTSERVICE.NO
Barn/ungdom under 18 år gratis og må være i følge med voksne pga. alkoholservering.