Grasrotandelen er en viktig inntektskilde

440x300_ingress_grasrotandelen

Grasrotandelen er en viktig inntektskilde, ikke bare for oss, men for alle korps rundt om i Norges land. Fra 1. januar 2018 økte Grasrotandelen fra fem til syv prosent, noe som betyr økte inntekter for tusenvis av lag og foreninger.

I 2021 var det 111 registrerte tippere som hadde Oppsal Janitsjar som mottaker av sin Grasrotandel, og det ga oss svimlende kr 76.219 til korpskassa! Tusen, tusen takk til «våre» tippere!

Grasrotandelen har tatt over for det man tidligere fikk i støtte fra staten for å drive med frivillig arbeid. I Oppsal Janitsjar er vi heldige som faktisk kan spille og underholde, og på den måten sørge for inntekter til korpset.

Har du lyst til å støtte favorittkorpset ditt ytterligere, er det enkelt å registrere Oppsal Janitsjar som mottaker av din Grasrotandel. Det koster deg ingenting, men 7 % av det du uansett hadde tenkt å tippe for, øremerkes oss. Det er bare å gi beskjed til den du leverer tippekupongen til, eller du kan legge det rett inn i tippe-appen eller du kan registrere det her

På forhånd tusen takk for støtten!