Korpsbattle!

Dekorativt bilde av mann som spiller trompet

Med tre av byens underholdende janitsjarorkestre, blir det mye liv i byen lørdag 11. juni. 

Oppdatering 5. juni: Dessverre har Kampen Janitsjarorkester måttet trekke seg fra arrangmentet. Da blir det mer spilletid på oss andre :-)

Lørdag 11. juni 2022 inviterer vi for 5. gang Kampen Janitsjarorkester og Sinsen Ungdomskorps til Korpsbattle. Dette har vært en fin tradisjon siden 2016. Denne gangen ønsker vi også velkommen Lambertseter Ungdomskorps som blir med og "battler".

Korpsbattle er Oppsal Janitsjar sitt eget arrangement og konseptet engasjerer både publikum og musikanter.

Hvorfor arrangerer vi Korpsbattle?

For publikum er det kanskje ikke en kjent sak at Oslos janitsjarkorps ikke har det rekrutteringsgrunnlaget vi ønsker. Men det er altså slik at om ikke rekruttering og grunnlaget for å drive skolekorps blir bedre, vil også de store voksenkorpsene i Oslo forsvinne etter hvert. Det synes vi er synd, og det burde også være synd for Oslo by som vil miste noe av sitt mangfold og sin identitet.

Vår hovedagenda er å underholde, men vi ønsker også å underholde for å vise bredden i korps-Oslo, gjøre oss enda bedre kjent og på sikt kunne øke rekrutteringsgrunnlaget til voksenkorpsene.

Derfor viser vi oss fram med en litt annen vri og med et ønske om å tiltrekke oss enda flere musikanter og nytt publikum.

Korpsbattle 2016 ble en kjempesuksess og derfor har vi fortsatt tradisjonen. Vi syns også det er veldig gøy å høre både Kampen, Sinsen og Lambertseter (det rekker vi jo ikke 17. mai). 

Korpsbattle blir selvfølgelig gjennomført i vennskapelig og solidarisk ånd.

Vi battler og publikum er vinneren!

 

UTENFOR ØSTBANEHALLEN/JERNBANETORGET
Lørdag 11. juni kl. 13
Helt gratis for alle