SHOWKONSERT 12. MARS

440x300px_ingress_Showkonsert_Cosmopolite_2015

Latinamerikanske rytmer, Kampen Janitsjarorkester og Follo Big Band. Her blir det høy temperatur fra scenen!

Glem det du trodde du visste om korpsmusikk fra før! Vi har nemlig nok en gang invitert gode venner til å være med på å skape en underholdende og annerledes konsert.

Denne gangen har vi bedt vår dyktige dirigent, Richard Johnsen, om å finne frem musikk inspirert av Latin-Amerika og Karibia, og det ba vi våre to gjester om å gjøre også; Kampen Janitsjarorkester og Follo Big Band. Sammen skal vi få opp temperaturen på Cosmopolite med flere hakk fra scenen!

Oppsal Janitsjar har med seg Tore Sergej Myklebust på vokal, og sammen med ham skal vi blant annet fremføre en latinoinspirert låt av Alf Prøysen, og vi skal spille en utrolig flott tango som dere vil kjenne igjen fra filmen «Duften av en kvinne» med blant annet Al Pacino.

Kampen Janitsjarorkester, under ledelse av den profilerte orkesterleder og musiker Eckhard Baur, har også latt den flotte uniformen med gullstriper langs buksebena bli hengende i skapet, og stiller kanskje med Hawaii-skjorter og fyrrige noter på notestativet!??! Eller i hvert fall det sistnevnte. Men landets mest kjente rendyrkede mannskorps vet absolutt hvordan de skal få med seg publikum, uansett hvilket antrekk de stiller i!

Follo Big Band har gjort mange spennende prosjekter gjennom årenes løp, og leverer underholdning av høyeste kvalitet. Derfor er det ekstra hyggelig at de takket ja til å være med på vårt prosjekt. Med musikalsk leder for anledningen, Fredrik Øie Jensen, vil storbandet presentere et bredt spekter av musikk innenfor kveldens tema. De skal også sveipe innom noen mer funky materiale også, er vi blitt fortalt. Er vi ekstra heldige, vil Fredrik selv bidra med toner fra eget instrument, noe som alltid er en stor opplevelse!

Dette blir en konsert med høy partyfaktor (det er lov å danse, hvis du vil)!

TID: LØRDAG 12. MARS KL. 18.00, DØRENE ÅPNER KL. 17.30
STED: COSMOPOLITE SCENE, VOGTS GT. 64

Barn under 18 år kommer gratis inn, og må være i følge med voksne.

Annonser