Spill sammen med oss

Oppsal Janitsjar er et korps for voksne og vi tar imot nye medlemmer fra 14 år og oppover. Vi holder til i bydel Østensjø i Oslo, nærmere bestemt på Oppsal Skole. Du er hjertelig velkommen som medlem hos oss i Oppsal Janitsjar, vi tar alltid imot nye musikanter med åpne armer.

665x256_Marsjering_Gdansk_collage_v2.jpg

 

Pirrer det i korpsfoten?

Er du ny i byen og student, ønsker du å ta opp igjen en gammel hobby, spiller du et annet sted, men ønsker å prøve et nytt musikkorps? Ta gjerne kontakt eller kom innom på en øvelse – vi har et godt og inkluderende miljø og har alltid plass til flere musikanter.

Vi øver på Oppsal Skole hver mandag kl. 1821. Vi har pause ca. halvveis i øvelsen. Adresse: Vetlandsveien 79

Send en e-post til leder@oppsaljanitsjar.no om du har spørsmål, eller ta turen innom en av våre øvelser for en uforpliktende prat.

 

Er du medlem i et skolekorps?

Hvis du er medlem i et skolekorps, er du hjertelig velkommen som aspirant hos oss fra fylte 14 år. I aspirantperioden vil du få utfordringer, kunnskap og inspirasjon som du kan bringe videre i ditt skolekorps. Forhåpentlig fører dette til at du fortsetter å spille videre hos oss etter endt skolekorpskarriere.

Du kan begynne som ordinært medlem hos oss når du har fylt 18 år og ikke lenger kan være medlem i skolekorpset.

 

Vår musikk skal være morsom å både spille og høre på!

Vår visjon er å glede publikum med underholdende musikk enten vi spiller i gata eller holder showkonsert på en av byens konsertscener. Oppsal Janitsjar er et musikkorps med en tydelig musikalsk profil, og har et spenstig repertoar som spenner fra jazz- og storbandklassikere til moderne underholdningsmusikk. 

Vi er et musikkorps for voksne med et godt sosialt miljø, og har en stadig positiv utvikling både musikalsk og målt etter medlemstall.

Noen høydepunkter gjennom musikkåret:

  • Showkonsert hver vår på en av Oslo konsertscener (f.eks. Cosmopolite)
  • Marsjering til svingende marsjer i 1. mai-toget og i barnetoget på 17. mai
  • Vår berømte 17. mai-konsert i bakgården på Asylet (tidligere har vi holdt til på Justisen)
  • Tur til internasjonal musikkfestival i Bad Bramstedt i Tyskland hvert tredje år
  • Tur til musikkfestival i Sæby i Danmark hvert tredje år
  • Jubileumskonserter og julekonserter

 

Litt historie om Oppsal Janitsjar

Oppsal Janitsjar ble stiftet 5. september 1963 av pensjonerte korpsgutter fra Oppsal Skoles Musikkorps. I dag er vi ca. 65 spillende medlemmer i alle aldre. Vi har et godt musikalsk og sosialt miljø og er en stor, glad gjeng når vi er på tur.

I 2013 feiret vi 50 år med brask og bram med feiende flotte nye uniformer og vår aller første CD-utgivelse.